FOTO. Angelina Jolie lansează „Atelier Jolie”, un proiect sustenabil de fashion
May 28, 2023

FOTO. Angelina Jolie lansează „Atelier Jolie”, un proiect sustenabil de fashion

By
  • 60
  • 0

  • Angelina Jolie a anunțat într-o postare pe Instagram că demarează un proiect care se va ocupa de modă într-un mod sustenabil.
  • Actrița este hotărâtă să facă o schimbare adevărată în industria modei. 
  • Proiectul își propune să reintegreze persone refugiate  sau categorii defavorizate, care vor lucra cot la cot cu maeștri croitoritori.

Angelina Jolie lansează Atelier Jolie, un nou brand orientat spre un scop care va folosi stocurile moarte și va valorifica abilitățile „refugiaților și altor grupuri talentate, subapreciate, cu poziții de demnitate bazate pe pricepere.” , scrie Vogue și AP.

Jolie a postat vestea pe contul ei de Instagram: „Încep ceva nou astăzi — un colectiv în care toată lumea poate crea… Atelier Jolie este un loc în care oamenii creativi pot colabora cu o familie de croitori calificați și diversificați, creatori de modele și artizani din întreaga lume. Se datorează aprecierii și respectului meu profund pentru mulți…

Citeşte mai mult

Prev Post

Rapid a învins FCSB, scor 5-1, ce a spus antrenorul Adrian Mutu

Next Post

Sondaj. PSD continuă să fie la mare avans de PNL și în mai. Cine e „liderul” Opoziției

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0