Procesul Simonei Halep, amânat! Sportiva noastră, declarații
May 24, 2023

Procesul Simonei Halep, amânat! Sportiva noastră, declarații

By
  • 28
  • 0

Judecata sportivei Simonei Halep (31 de ani), care trebuia să se judece pe 28 mai, suferă o nouă amânare, iar românca se declară „șocată” de atitudinea Agenției Internaționale pentru Integritatea Tenisului (ITIA).

Simona Halep, sportivă care în urmă cu câteva zile a fost acuzată de o nouă încălcare a regulilor anti-doping, este revoltată de decizia organismului internațional.

„Încă o dată sunt extrem de șocată şi dezamăgită de atitudinea ITIA. În timp ce reprezentanta ITIA, Nicole Sapstead, a afirmat public, în urmă cu trei zile, că ITIA ‘rămâne decisă să acționeze în cazul Simonei Halep într-o manieră empatică, eficientă şi corectă’, în acelaşi timp au cerut oficial tribunalului să amâne audierea mea, pentru a treia oară”, a anunţat Halep în mesajul postat pe reţelele de socializare.

„ITIA declară public un lucru, în timp ce în privat face altceva. Am cerut în mod repetat să fiu audiată şi în mod…

Citeşte mai mult

Prev Post

Înmatricularea și radierea online a mașinilor, pe masa Guvernului: Câte hectare de pădure ar fi salvate anual prin eliminarea hârtiilor

Next Post

Declarație comună România-Spania-Polonia, în urma formatului trilateral. Aderarea Schengen, pe agendă

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0