Averea lui Bernard Arnault, cel mai bogat om de pe planetă, a scăzut cu 11 miliarde de dolari într-o singură zi
May 24, 2023

Averea lui Bernard Arnault, cel mai bogat om de pe planetă, a scăzut cu 11 miliarde de dolari într-o singură zi

By
  • 25
  • 0

  • Bernard Arnault, fondatorul, președintele și directorul general al LVMH, a văzut marți cum 11 miliarde de dolari i-au fost șterse din avere.
  • Averea netă a lui Arnault a fost afectată de o scădere de 5% a prețului acțiunilor LVMH.
  • Marți, o prăbușire a pieței a afectat acțiunile retailerilor de lux din cauza temerilor legate de încetinirea consumului în SUA.

Bernard Arnault, cea mai bogată persoană din lume, a văzut marți cum 11,2 miliarde de dolari i-au fost șterse din avere, reducându-și avansul față de Elon Musk, scrie Business Insider.

Magnatul din retail – care valorează acum 192 de miliarde de dolari – are un avans de 12 miliarde de dolari față de averea de 180 de miliarde de dolari a lui Musk, reducându-se de la 21 de miliarde de dolari luni, potrivit Bloomberg.

Averea netă a lui Arnault a fost afectată de o prăbușire a pieței în sectorul luxului din cauza temerilor că cheltuielile din SUA ar fi încetinit pe fondul incertitudinilor…

Citeşte mai mult

Prev Post

România la turneul final Euro 2023 la Under 21

Next Post

Iohannis cere Parlamentului să reexamineze legea pentru reglementarea pieței de energie şi gaze naturale

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0