Aurescu: Premierul Spaniei vine în iunie la București. Mizele vizitei lui Sanchez
May 24, 2023

Aurescu: Premierul Spaniei vine în iunie la București. Mizele vizitei lui Sanchez

By
  • 19
  • 0

Ministrul Afacerilor Externe a anunțat, în cadrul unei întâlniri cu reprezentanții comunității românești din Valencia, că ministrul spaniol Pedro Sanchez va veni în România la începutul lunii iunie.

Pedro Sanchez, premierul Spaniei FOTO: GOV

„Curând o să mai avem o întâlnire importantă la Bucureşti: la începutul lunii iunie, prim-ministrul Sanchez va face din nou o vizită în România. Momentul de astăzi este într-adevăr unul foarte important, pentru că această Trilaterală cu Spania şi cu Polonia întăreşte coordonarea noastră atât la nivelul Uniunii Europene, în ceea ce priveşte priorităţile de pe agenda europeană, care nu sunt puţine, dar şi la nivelul NATO, pentru că ambele state, şi Spania, dar şi Polonia, ca parteneri strategici ai României, au o contribuţie importantă la securizarea Flancului Estic al Alianţei, în acest context de securitate”, a transmis şeful diplomaţiei române, potrivit Agerpres.

Citeşte mai mult

Prev Post

Disney începe a treia rundă de concedieri. Compania reduce peste 2.500 de locuri de muncă

Next Post

VIDEO Cristiano Ronaldo a înscris golul victoriei pentru Al-Nassr – Încă un record pentru lusitan

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0