Ce a spus Andrei Dumiter despre Gigi Becali, după plecarea de la FCSB
January 8, 2023

Ce a spus Andrei Dumiter despre Gigi Becali, după plecarea de la FCSB

By
  • 76
  • 0

Ce a spus Andrei Dumiter despre Gigi Becali, după plecarea de la FCSB

La câteva zile după ce a fost cedat de FCSB, Andrei Dumiter a vorbit despre fostul său patron, Gigi Becali. Atacantul nu a avut ce să-i reproșeze afaceristului și, din contra, a ținut să îl aprecieze pe acesta pentru felul în care s-a comportat față de el de-a lungul perioadei petrecute la vicecampioana României.

“Până acum, niciodată nu a spus ceva rău de mine. În toate ziarele, chiar dacă ziariștii și moderatorii încercau să scoată ceva negativ de la dânsul, întotdeauna m-a lăudat. În vară, când m-am accidentat înainte de primul meci oficial, cred că s-a rupt totul.

După aceea s-au adus jucători pe acel post, pe bani foarte mulți. Am intrat, n-am reușit nici eu să fac mare lucru, nici n-am fost într-un context care să-mi dea foarte multă încredere și ritmul de joc de care aveam nevoie.

Nu s-a mai avut răbdare, am fost trecut pe linie moartă și de acolo am decis că este mai bine să ne despărțim”, a spus Dumiter, potrivit AS.ro.

A marcat trei goluri pentru FCSB

În primul sezon, 2021/2022, atacantul a marcat două goluri și a oferit o pasă decisivă în cele 16 jocuri bifate în Liga 1.

În stagiunea curentă, fotbalistul nu a fost nici măcar la fel de productiv. A bifat cinci meciuri în toate competițiile și nu s-a remarcat în niciun fel.

Sursa: https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/ce-a-spus-andrei-dumiter-despre-gigi-becali-dupa-plecarea-de-la-fcsb-2149435.

Prev Post

Arieratele bugetului general consolidat au crescut semnificativ în octombrie

Next Post

OFICIAL | Bogdan Țîru a fost prezentat la CFR! Al doilea transfer al iernii pentru campioana României

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0