PNL a sesizat Curtea de Arbitraj privind candidatura lui Dumitrescu la șefia CJ Prahova. SURSE
April 25, 2024

PNL a sesizat Curtea de Arbitraj privind candidatura lui Dumitrescu la șefia CJ Prahova. SURSE

By
  • 7
  • 0

Secretarul general al PNL, Lucian Bode, a sesizat Curtea de Arbitraj privind situaţia creată după ce Iulian Dumitrescu şi-a depus candidatura pentru un nou mandat la șefia CJ Prahova, potrivit unor surse politice. Dumitrescu este sub control judiciar și cercetat pentru fapte de corupție.

FOTO Inquam

Secretarul general PNL a sesizat Curtea de Arbitraj în legătură cu situația creată urmare a depunerii candidaturii lui Iulian Dumitrescu, potrivit unor surse din partid. 

Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, care are în prezent interdicţia de a-și exercita funcţia de preşedinte al CJ Prahova, a anunțat într-un comunicat de presă al PNL Prahova că şi-a depus candidatura pentru un nou mandat. 

Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, a depus astăzi, 24 aprilie a.c., semnăturile şi dosarul de candidatură pentru un al doilea mandat în fruntea Consiliului Judeţean. Decizia a fost luată în urma discuţiilor cu primarii şi…

Citeşte mai mult

Prev Post

Slovacia: Guvernul lui Robert Fico lichidează televiziunea publică şi creează alta

Next Post

Poate România ține pasul cu marile economii europene?

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0