Un olandez a fost bolnav de COVD-19 timp de 613 zile. Pericolul unor mutații repetate la același bolnav
April 21, 2024

Un olandez a fost bolnav de COVD-19 timp de 613 zile. Pericolul unor mutații repetate la același bolnav

By
  • 7
  • 0

Cercetători din Ţările de Jos au raportat cazul unei infectări extrem de prelungite cu COVID-19 la un bărbat care a decedat anul trecut şi au avertizat în legătură cu apariţia unor variante mai periculoase ale coronavirusului, informează DPA, preluată de Agerpres.

Mutatii coronavirusFoto: Freepik

Bărbatul vârstnic, care avea un sistem imunitar slăbit din cauza unor afecţiuni preexistente, a fost spitalizat la Amsterdam în februarie 2022 cu o infecţie COVID-19, potrivit unui comunicat. Pacientul a fost testat pozitiv la coronavirus timp de 613 zile, până în momentul decesului, în octombrie 2023.

Au mai fost raportate anterior cazuri de infecţii foarte prelungite la persoane al căror sistem imunitar era incapabil să lupte adecvat contra virusului.

Echipa de cercetători, condusă de Magda Vergouwe, de la Universitatea Amsterdam, plănuiesc să prezintele rezultate în cadrul unui congres al Societăţii europene pentru microbiologie clinică şi boli…

Citeşte mai mult

Prev Post

Creșterea productivității în SUA este mai mare decât în Europa

Next Post

Mesaje de campanie. Cristian Popescu Piedone: „Și eu sunt interlop“ vs. Nicușor Dan: „ Știm toți“

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0