Iohannis, despre candidatura pentru șefia NATO: Șansele mele sunt rezonabile. Nu intenționez să mă retrag sau să negociez altceva
April 3, 2024

Iohannis, despre candidatura pentru șefia NATO: Șansele mele sunt rezonabile. Nu intenționez să mă retrag sau să negociez altceva

By
  • 6
  • 0

Președintele Klaus Iohannis a negat că ar putea lua în considerare retragerea candidaturii sale din cursa penru șefia NATO, afirmând că șansele de câștig sunt „rezonabile”.

Șeful statului neagă urmărirea unei alte funcții FOTO Arhivă Adevărul

Nu intenționez nici să mă retrag, nici să negociez altceva. Da, sunt câteva afirmații în spațiul public. În continuare, consider că șansele mele sunt rezonabile”, a susținut șeful statului, întrebat dacă ia în considerare să se retragă și că se îndrepte către o altă funcție la nivelul instituțiilor din UE. 

Aflat în vizită de lucru în România, șeful Consiliului European, Charles Michel ,chestionat cu privire la posibilitatea preluării funcției sale de către șeful de stat, a răspuns că președintele Klaus Iohannis „are deja un rol foarte important la nivelul Consiliului European”. 

Anunțul candidaturii președintelui Klaus Iohannis pentru șefia NATO a…

Citeşte mai mult

Prev Post

Acțiunile Apple Inc. au scăzut cu 12% de la începutul anului.

Next Post

FC Voluntari învinge FC U Craiova și merge în semifinalele Cupei României

post-bars

Leave a Comment