Superliga se încheie mai devreme cu o săptămână. Anunțul președintelui FRF
March 16, 2024

Superliga se încheie mai devreme cu o săptămână. Anunțul președintelui FRF

By
  • 11
  • 0

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a anunțat că finalul campionatului intern va avea loc cu o săptămână mai devreme, la 19 mai.

De asemenea, semifinalele Cupei României se vor juca tot cu o săptămână mai devreme, la 17 aprilie. Pe 24, când erau programate inițial, va fi o etapă intermediară, a şasea din play-off-ul şi play-out-ul Superligii, dar şi din play-off-ul Ligii 2.

Dar, calendarul play-out-ului Ligii 2 nu se schimbă. Apoi, barajul pentru aflarea ultimei echipe care va reprezenta România în Conference League se va desfășura la 25 mai, iar finala de Cupa României se va juca așa cum era programată, la data de 15 mai.

Superliga se încheie mai devreme cu o săptămână. Anunțul președintelui FRF

„Din fericire, anul acesta avem un calendar foarte aglomerat şi datorită faptului că echipa naţională revine la un turneu final. În acest context vrem să optimizăm toate datele de desfăşurare în ceea ce…

Citeşte mai mult

Prev Post

Eurodeputata Tatjana Zdanoka, anchetată penal pentru cooperare cu serviciile secrete ruse

Next Post

Astăzi și mâine are loc cel mai mare târg de joburi în IT

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0