Iliescu, interviu la împlinirea vârstei de 94 de ani: „Știu că Internetul e plin de meme-uri cu mine. Lumea nu începe cu noi și nu se termină cu noi”
March 3, 2024

Iliescu, interviu la împlinirea vârstei de 94 de ani: „Știu că Internetul e plin de meme-uri cu mine. Lumea nu începe cu noi și nu se termină cu noi”

By
  • 16
  • 0

Fostul președinte Ion Iliescu a vorbit în cadrul unui interviu pentru consilierul său, Ionuț Vulpescu, fost ministru al Culturii și actual deputat, despre anii în care a condus statul, dar și despre situația actuală a României. 

În cadrul interviului publicat pe blogul lui Ionuț Vulpescu, fostul președinte a făcut o paranteză cu privire la vârsta sa înaintată și glumele internauților: „Știu că Internetul e plin de meme-uri cu mine, cum că speranța moare penultima sau că am fost văzut la bancă, pentru un credit pe 30 de ani, etc. Pe unele le apreciez, atâta timp cât au umor, adică sunt inteligente. Lumea nu începe cu noi și cu siguranță nici nu se termină cu noi. Valabil pentru orice muritor”. 

Cum explică nostalgia românilor pentru comunism

„Întrebat cum explică nostalgia pentru comunism a unor persoane, fostul președinte a explicat că „depinde pe cine întrebi și de unde te uiți”, subliniind diferența de…

Citeşte mai mult

Prev Post

Acvariul în care te poți caza

Next Post

Elvețienii au votat pentru a 13-a pensie

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0