Vice Media plănuiește să elimine sute de locuri de muncă
February 23, 2024

Vice Media plănuiește să elimine sute de locuri de muncă

By
  • 10
  • 0

  • Vice Media operează în peste 30 de țări.
  • Compania a fost evaluată la 5,7 miliarde de dolari în 2017.
  • Speranța era că Vice va atrage milioane de tineri prin intermediul platformelor de socializare precum Facebook și Instagram.

Vice Media plănuiește să elimine sute de locuri de muncă deoarece nu va mai publica pe Vice.com, potrivit unui memoriu al directorului general Bruce Dixon. În luna mai, firma a intrat în faliment în SUA și a fost cumpărată de Fortress Investment Group.

Dixon a declarat că Vice intenționează „să se asocieze cu companii media consacrate pentru a distribui conținutul nostru digital”. Firmele media, printre care Channel 4, Los Angeles Times și Business Insider, au eliminat, de asemenea, locuri de muncă în acest an.

Dixon a declarat că „nu mai este rentabil pentru noi să distribuim conținutul nostru digital în modul în care am făcut-o până acum”, în memoriul consultat de BBC. „În mod regretabil, acest lucru înseamnă că…

Citeşte mai mult

Prev Post

Cine va noua regină a Cupei României la volei? Turneul Final 4, în direct la tv

Next Post

Tudose, despre varianta propunerii lui Iohannis la șefia NATO: Ar fi onorant pentru România

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0