Reacții politice după moartea lui Navalnîi: Unul dintre principalii săi luptători anticorupție și un fervent susținător al democrației.
February 16, 2024

Reacții politice după moartea lui Navalnîi: Unul dintre principalii săi luptători anticorupție și un fervent susținător al democrației.

By
  • 16
  • 0

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, a reacționat după moartea lui Alexei Navalnîi, principalul opozant al lui Vladimir Putin, subliniind că nu vor fi uitate curajul și determinarea cu care acesta a luptat contra regimului de la Moscova.

Lui Alexei Navalnîi i s-a făcut rău, potrivit autorităților FOTO EPA EFE

Rusia a pierdut astăzi unul dintre principalii săi luptători anticorupție și un fervent susținător al democrației. Pierderea tragică a lui Alexei Navalnîi ne reamintește cât de prețioasă este libertatea și cât de important este să ne unim în apărarea valorilor democratice. Curajul și determinarea sa nu vor fi uitate în lumea liberă”, a scris Nicolae Ciucă, al doilea om din statul român, după moartea lui Navalnîi. 

Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a afirmat, vineri, că moartea opozantului rus Aleksei Navalnîi reprezintă un „asasinat politic”, care trebuie să fie un semnal de alarmă pentru lumea…

Citeşte mai mult

Prev Post

O femeie a fost concediată pentru că nu știa pronumele personale

Next Post

Guvernul a decis să desființeze 57 de posturi din Ministerul Familiei / Cu câți angajați rămâne ministerul

post-bars

Leave a Comment