Bernard Arnault îl detronează pe Musk în topul miliardarilor lumii
January 28, 2024

Bernard Arnault îl detronează pe Musk în topul miliardarilor lumii

By
  • 20
  • 0

  • Averea netă a lui Arnault și a familiei sale a crescut la 207,8 miliarde de dolari, după o creștere de 23,6 miliarde de dolari viner.
  • Tesla a avut joi cu dificultăți la bursă, scăzând cu 13%, iar Musk a pierdut peste 18 miliarde de dolari din averea netă.
  • În 2021, LVMH a achiziționat Tiffany & Co. pentru aproape 16 miliarde de dolari – considerată cea mai mare achiziție de brand-uri de lux din toate timpurile.

Miliardarul Bernard Arnault, președintele și directorul general al companiei globale de produse de lux LVMH – entitatea care se află în spatele a zeci de branduri de produse de lux precum Louis Vuitton și Sephora – este acum cel mai bogat om din lume, depășindu-l pe Elon Musk.

Averea netă a lui Arnault și a familiei sale a ajuns la 207,8 miliarde de dolari, după o creștere de 23,6 miliarde de dolari vineri, depășind-o pe cea a lui Musk, de 204,5 miliarde de dolari, potrivit topului Forbes.

În 2021, LVMH a achiziționat Tiffany & Co. pentru…

Citeşte mai mult

Prev Post

Povestea neștiută a multiplei campioane la fitness Angela Gherman. Ziua tranșează carnea la măcelărie, seara „rupe” sala/„N-am timp să-mi refac viața”

Next Post

Lansare cu scântei a Alianței Dreapta Unită. Cum arată lista candidaților și prioritățile partidelor din opoziție

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0