Taxarea bogaților e o campanie fără sens
January 19, 2024

Taxarea bogaților e o campanie fără sens

By
  • 14
  • 0

  • Bogații cer să fie taxați, iar banii să meargă către serviciile publice numai că o astfel de măsură s-a dovedit până acum un eșec.
  • Europa are resurse pentru noi tehnologii, armată, trecerea la verde, dar banii sunt tocați pe întreținerea miilor de funcționari de la Bruxelles și Strasbourg.
  • Dacă reducem cheltuielile bugetare ale Europei cu 10%, banii ar putea fi alocați pentru învățare, inclusiv în domeniul militar, afirmă Adrian Sârbu.

Hofi: Superbogații lumii cer să fie taxați. Peste 250 de milionari și miliardari au cerut elitelor de la Forumul economic mondial de la Davos să introducă taxe pentru avere care să ajute la îmbunătățirea serviciilor publice în toată lumea.

Nemo: Este o preocupare pe care am văzut-o și anul trecut, tot la forumul de la Davos au fost 205 miliardari sau multimilionari care au semnat o scrisoare către cei de la Davos, haideți să facem ceva cu taxarea.

Hofi: Am bani de mă enervează, asta spuneau.

Nemo: Nu neapărat…

Citeşte mai mult

Prev Post

Andy Murray s-ar putea retrage din tenis, după eșecul la Australian Open 2024

Next Post

Geoană, despre o candidatură la prezidențiale: „Sunt în continuare extrem de interesat de viitorul României”, Decizia, după terminarea mandatului

post-bars

Leave a Comment