Iohannis: „România este alături de cetăţenii din Japonia, în aceste momente dificile”. Ce mesaj a transmis premierul Ciolacu
January 7, 2024

Iohannis: „România este alături de cetăţenii din Japonia, în aceste momente dificile”. Ce mesaj a transmis premierul Ciolacu

By
  • 21
  • 0

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, marţi, un mesaj de condoleanţe pentru victimele cutremurului din Japonia. O reacție a avut și șeful Guvernului, Marcel Ciolacu, fiind exprimată solidaritate cu autoritățile și familiile nipone.

Marcel Ciolacu și Klaus Iohannis FOTO Inquam Photos

România este alături de cetăţenii din Japonia, în aceste momente dificile”, a scris preşedintele Klaus Iohannis pe X. De asemenea, șeful statului a transmis sincere condoleanţe familiilor victimelor cutremurului”.

Autorităţile japoneze au anunţat marţi că bilanţul cutremurelor care au lovit luni Japonia a crescut la cel puţin 48 de morţi, în timp ce echipele de salvare au dificultăţi în a ajunge în zonele izolate de pe coasta de vest a ţării, unde clădirile s-au prăbuşit şi drumurile au devenit impracticabile, iar mii de locuinţe au rămas fără curent electric.

Mesaj și din partea premierului

La scurt timp, cu un mesaj a venit…

Citeşte mai mult

Prev Post

Ce este corectitudinea politică? – HotNews.ro

Next Post

Rafael Nadat a anunțat că nu va juca la Australian Open 2024

post-bars

Leave a Comment