Povestea unei campioane mondiale de judo, Alina Cheru
December 26, 2023

Povestea unei campioane mondiale de judo, Alina Cheru

By
  • 13
  • 0

Alina Cheru, campioana mondială de la Ju no Kata, este și antrenoare de judo și mama unei fetițe de 11 ani. Alina a început sportul de performanță în urmă cu 30 de ani, iar din 2009 face pereche cu Alina Zaharia, la Kata, proba demonstrativă a procedeelor de judo. Cele două prietene sunt de 11 ori la rând campioane europene, iar de curând s-au întors de la Abu Dhabi cu bronzul mondial.

Alina Cheru și Alina Zaharia sunt româncele campioane mondiale la judo Kata, proba demonstrativă a judo-ului cu mișcări prestabilite, pe care toți sportivii le fac la fel. Fetele s-au întors cu medalii de bronz de la ultimul Campionat Mondial la care au participat, cel din Abu Dhabi.

„A ieșit bine deși noi ne-am fi dorit un loc mai sus, dar e bine și așa”, a spus Alina Cheru, campioană mondială de judo Kata.

Povestea unei campioane mondiale de judo

Pe lângă sportul de performanță pe care îl practică de 30 de ani, Alina este și antrenoare de judo și mama…

Citeşte mai mult

Prev Post

Lucian Romașcanu: „Parlamentul României, prizonier al nesimțirii”

Next Post

LIVE Război în Ucraina – ziua 671: Ucraina lovește portul Feodosia din Crimeea și distruge o mare navă de debarcare a rușilo / Rușii anunță că au reușit în sfârșit să cucerească un „oraș fantomă”. Armata ucraineană neagă

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0