Academia Hagi! „Fundamentul pe care se bazează actualul succes al echipei naționale a României”
December 12, 2023

Academia Hagi! „Fundamentul pe care se bazează actualul succes al echipei naționale a României”

By
  • 21
  • 0

În cadrul Galei Mari Sportivi ProSport 2023 s-a acordat și un premiu special pentru Academia Gheorghe Hagi. Jurnalistul Mihai Mironică e cel care are misiunea de a-i „livra” trofeul lui Gică Hagi, care din motive personale nu a putut fi prezent la eveniment.

Academia Hagi este locul de unde pleacă un număr mare de jucători către campionatele puternice din Europa, dar este și baza pentru echipele naționale ale României. Zeci de fotbaliști de la Academie au evoluat în acest an la loturile tricolore, de la U 15 și până la nivelul primei reprezentative.

Ca exemplu, la naționala de seniori, echipă ce s-a calificat la EURO 2024, au activat în campania din preliminarii unii ca Ianis Hagi, Răzvan Marin, Florinel Coman, Cristian Manea, Alexandru Cicâldău, Tudor Băluță, Denis Drăguș, Florin Tănase sau Louis Munteanu.

Academia Gheorghe Hagi, premiu special la Gala Mari Sportivi ProSport 2023! „Am știu că orașul Constanța va deveni un loc important…

Citeşte mai mult

Prev Post

Plouă cu beneficii din partea Puterii. Opoziția nu se lasă nici ea

Next Post

fanatik.ro: Cum a reușit iubita lui Sorin Oprescu să rămână în vila de 400.000 de euro: “Nu putem evacua o persoană grav bolnavă”

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0