Premierul Marcel Ciolacu SALUTĂ calificarea Naționalei la EURO 2024
November 18, 2023

Premierul Marcel Ciolacu SALUTĂ calificarea Naționalei la EURO 2024

By
  • 16
  • 0

Premierul României, Marcel Ciolacu, a salutat sâmbătă seara, printr-o postare pe Facebook, calificarea Naționalei la Campionatul European de Fotbal 2024, din Germania.

„Calificareee! Suntem la EURO, în sfârșit! Bravo, băieți! După ani de zile de așteptare chinuitoare, i-ați făcut din nou fericiți pe români!”, a fost mesajul său de felicitare.

Echipa națională de fotbal a României a învins, sâmbătă seară, echipa Israelului, în al nouălea meci al Grupei I de calificare la EURO 2024. În urma victoriei, s-a califcat la Campionatul European de Fotbal 2024, din Germania.

Cum s-a desfășurat partida

Naționala României s-a calificat matematic la EURO 2024 după ce a învins, cu 2-1, reprezentanta Israelului, sâmbătă seara, într-o partidă desfășurată în Ungaria.

România a încasat un gol de la Israel, încă din minutul 2. Tricolorii și-au revenit repede și Pușcaș a reușit egalarea, în minutul 10.

La pauză, echipele au intrat la…

Citeşte mai mult

Prev Post

Surpriza din grupa României – Tricolorii, calificați la Euro 2024, dar și lideri după meciurile de miercuri

Next Post

Companii din România, în top 500 firme mari din Europa Centrală și de Est. Ciucă: Continuăm să susținem mediul privat

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0