VIDEO Zelenski, despre moartea unor soldaţi ucraineni într-un atac rusesc în timpul unei ceremonii de decorare: „O tragedie care putea fi evitată”
November 5, 2023

VIDEO Zelenski, despre moartea unor soldaţi ucraineni într-un atac rusesc în timpul unei ceremonii de decorare: „O tragedie care putea fi evitată”

By
  • 25
  • 0

Ucraina a anunţat deschiderea unei anchete cu privire la moartea unui grup de soldaţi, vineri, în urma unui atac rusesc cu rachete, în timpul unei ceremonii de decorare. Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a vorbit în discursul său de duminică seară despre acest atac, afirmând că „este o tragedie care putea fi evitată”.

Volodimir ZelenskiFoto: Ukraine Presidency/Ukraine Presi / Zuma Press / Profimedia

Peste 20 de soldaţi ucraineni dintr-o brigadă de asalt ar fi murit vineri în atacul care a avut loc în regiunea Zaporojie, în sudul ţării, a relatat presa de la Kiev. Armata ucraineană a confirmat că mai mulţi soldaţi au fost ucişi, fără a preciza câţi. Potrivit forțelor armate ucrainene, Rusia a atacat regiunea Zaporojie cu o rachetă balistică Iskander.

Duminică seară, în obișnuitul său mesaj video nocturn către națiune, președintele Volodimir Zelenski a declarat:

  • „În primul rând, în ceea ce priveşte atacul ruşilor…

Citeşte mai mult

Prev Post

U Cluj, învinsă de FC Voluntari, care nu mai câștiga de zece etape

Next Post

Oficiul american de Copyright a publicat argumentele companiilor cu privire la plata pentru material. Ce răspuns au dat Meta, Google și Microsoft

post-bars

Leave a Comment