Marcel Ciolacu anunță consultări pentru stabilirea salariului minim în agricultură și construcții
October 18, 2023

Marcel Ciolacu anunță consultări pentru stabilirea salariului minim în agricultură și construcții

By
  • 30
  • 0

Premierul Marcel Ciolacu va convoca, săptămâna viitoare, o ședință cu sindicatele și patronatele pentru a discuta cuantumul salariului minim în domeniile agricultură și construcții.

FOTO Gov.ro

Această decizie vine în urma respingerii sesizării Curții Constituționale a României asupra proiectului de lege privind măsurile fiscal-bugetare pentru care Guvernul și-a angajat răspunderea în Parlament.

Ciolacu a subliniat că obiectivul este de a asigura că niciun angajat să nu piardă bani din salariu din cauza plății contribuțiilor sociale (CASS) și că propunerea finală trebuie să fie acceptată de către partenerii sociali. Premierul a accentuat importanța dialogului și a colaborării cu sindicatele și patronatele.

„Săptămâna viitoare va fi şedinţă cu partenerii sociali pentru salariul minim în construcţii şi agricultură şi vom chema, cum este legal, şi patronatele, şi sindicatele să stabilim cuantumul creşterii…

Citeşte mai mult

Prev Post

Principalii indici din SUA închid mixt ultima ședință de tranzacționare. Bank of America raportează peste așteptări

Next Post

Fost ofițer britanic: Intențiile Hamas sunt asemănătoare cu cele ale Al Qaeda de la 11 septembrie

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0