Șeful Apple, Tim Cook, a făcut o vizită-surpriză în China
October 17, 2023

Șeful Apple, Tim Cook, a făcut o vizită-surpriză în China

By
  • 25
  • 0

Directorul general al Apple, Tim Cook, a efectuat o vizită surpriză în centrul Chinei în această săptămână, a anunțat șeful gigantului tehnologic american pe rețeaua de socializare chineză Weibo, potrivit France Presse.

Tim Cook la lansarea iPhone 15Foto: Nic Coury / AFP / Profimedia

Într-un mesaj publicat luni pe Weibo, CEO-ul Apple a spus că a vizitat un magazin Apple din Chengdu și s-a întâlnit cu utilizatori ai jocului pentru smartphone „Honour of Kings”, care este foarte popular în China.

Acest joc, dezvoltat de gigantul chinez de internet Tencent, este unul dintre jocurile cu cei mai mulți utilizatori din lume.

„Energia din această seară a fost incredibilă. Honour of Kings a început aici, în Chengdu, iar acum este un fenomen global pe App Store”, a spus Cook.

„Acest joc ridică foarte sus ștacheta. Este foarte popular în China și în întreaga lume”, a declarat el pentru ziarul oficial de limbă engleză China Daily.

Apple…

Citeşte mai mult

Prev Post

Ce conțin noile modificări la legea pensiilor speciale. Parlamentul, la a patra încercare de reformare a lor

Next Post

Finlanda se JOACĂ azi la Sibiu! Naționala de tineret

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0