Bode: Ne dorim să continuăm guvernarea şi după 2024 cu PSD. PNL va da și viitorul președinte / Cum stau liberalii în sondaje
September 18, 2023

Bode: Ne dorim să continuăm guvernarea şi după 2024 cu PSD. PNL va da și viitorul președinte / Cum stau liberalii în sondaje

By
  • 32
  • 0

Secretarul general al PNL, Lucian Bode, a precizat că formațiunea din care face parte are constant 19%-21% în sondaje, iar în 2024 liberaii vor da viitorul președinte. Pentru viitorul Guvern, Bode are vrea continuarea alianței cu PSD.

Lucian Bode, secretarul general al PNL FOTO Inquam Photos

PNL va da preşedintele ţării şi în 2024. A făcut foarte bine dreapta că a dat preşedintele României timp de 20 de ani. România este pe un parcurs euroatlantic foarte bun, putem să ne dezvoltăm în continuare în acest parteneriat. Cu siguranţă, PSD îşi doreşte să aibă un candidat care să câştige. Şi-au dorit de 20 de ani acest lucru. Este firesc să fie aşa, dar PNL, cu zestrea pe care o are, cu ceea ce a făcut Partidul Naţional Liberal în ultimii trei ani şi jumătate asumându-şi guvernarea, are toate premisele să dea, nu un candidat, ci viitorul preşedinte al României”, a declarat Lucian Bode, duminică seară, la Digi 24.

Bode a…

Citeşte mai mult

Prev Post

Poliţia din China a reţinut o parte dintre angajaţii diviziei de gestionare a averilor a Grupului China Evergrande

Next Post

Cum a ajuns un profesor din Buzău aflat în registrul infractorilor sexuali să fie lăsat din nou la catedră. Șeful ISJ: „Nu aveam de unde să ştiu”

post-bars

Leave a Comment