Sportiva Sabrina Voinea și antrenoarea Camelia Voinea, mama gimnastei, invitatele emisiunii „Drumul spre Paris’’ de joi 7 septembrie, de la ora 19:00
September 6, 2023

Sportiva Sabrina Voinea și antrenoarea Camelia Voinea, mama gimnastei, invitatele emisiunii „Drumul spre Paris’’ de joi 7 septembrie, de la ora 19:00

By
  • 44
  • 0

Sportiva Sabrina Voinea și antrenoarea Camelia Voinea, mama gimnastei, sunt invitatele emisiunii „Drumul spre Paris’’, emisiune moderată de jurnalistul Daniel Nazare.

România și-a realizat obiectivele în aprilie la Europenele de la Antalya, calificarea echipelor la Campionatele Mondiale, câștigarea unei medalii și calificarea în 1-2 finale.
Sabrina Maneca-Voinea a câștigat medalia de bronz în finala de la sol la Campionatele Europene de gimnastică artistică de la Antalya (Turcia). De asemenea, s-a clasat pe locul patru în finala de la sărituri.

În weekend-ul trecut Ana Maria Bărbosu (paralele), Sabrina Maneca Voinea (sol) și Andrei Muntean (paralele) au urcat pe prima treaptă a podiumului la cea de-a treia ediție a RomGym Trophy.

Ce va face România la Jocurile Olimpice 2024? Dacă nu ne calificăm? Sunt întrebări la care vor răspunde cele două reprezentante ale familiei Voinea.

Mondialele de gimnastică artistică, un criteriu de calificare la…

Citeşte mai mult

Prev Post

Al doilea cel mai mare oraș din Marea Britanie a intrat în faliment

Next Post

Ciolacu, întâlnire cu delegația companiei Nuscale Power: Actualul context va aduce României toate avantajele unui lider pe piața energetică

post-bars

Leave a Comment