Ilfov: Mesaj RO-Alert pentru a semnala dispariţia unei fete de 14 ani şi a nepotului ei de aproape 2 ani
September 4, 2023

Ilfov: Mesaj RO-Alert pentru a semnala dispariţia unei fete de 14 ani şi a nepotului ei de aproape 2 ani

By
  • 44
  • 0

Autorităţile din Ilfov au emis, luni seară, un mesaj RO-Alert pentru a anunţa dispariţia unei fete de 14 ani şi a nepotului ei de aproape 2 ani. Fata a plecat în jurul orei 14.00 de acasă cu copilul şi nu au mai revenit, sesizarea fiinf făcută de mama fetei, potrivit News.ro.

Fata disaparutaFoto: politiaromana.ro

„Poliţiştii Serviciul de Investigaţii Criminale Ilfov caută 2 minori, respectiv o minoră, în vârstă de 14 ani, care a plecat cu un minor, în vârstă de un an şi 11 luni, de la domiciliu din oraş Chitila, judeţul Ilfov, şi nu s-a mai întors”, anunţă, luni seară, IPJ Ilfov.

Sursa citată a precizat că sesizarea a fost formulată în mod direct, la sediul Poliţiei Oraşului Chitila, de către mama minorei de 14 ani.

Aceasta a anunţat că fata a plecat luni, în jurul orei 14:00, de la locuinţa din Chitila, împreună cu nepotul ei, de un an şi 11 luni şi nu s-au mai întors acasă.

Semnalmentele minorei: înălţime 1,65 m,…

Citeşte mai mult

Prev Post

Rareș Bogdan: Nu vom părăsi guvernarea. Nu mai acceptăm niciun fel de atac la adresa PNL

Next Post

A fugit de la cursa de DRIFT pentru a se însura! Vlad Stănescu

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0