VIDEO Confruntări violente între poliţia israeliană şi migranţi din Eritreea: cel puțin 150 de răniți
September 3, 2023

VIDEO Confruntări violente între poliţia israeliană şi migranţi din Eritreea: cel puțin 150 de răniți

By
  • 22
  • 0

​Cel puţin 150 de persoane au fost rănite sâmbătă, la Tel Aviv, în confruntări violente care au avut loc între poliţia israeliană şi migranţi din Eritreea, conform dpa.

Confruntări violente între poliţia israeliană şi migranţi din EritreeaFoto: JACK GUEZ / AFP / Profimedia

Sute de eritreeni au protestat împotriva guvernului în faţa ambasadei statului Eritreea înainte ca forţele de ordine să intervină, potrivit presei israeliene. Poliţia a spus că forţele de securitate au tras din cauza pericolului imediat la adresa lor.

În total, cel puţin 19 demonstranţi au fost grav răniţi în timpul revoltelor, au declarat serviciile de urgenţă pentru ziarul Haaretz.

Poliţia a spus că cel puţin 49 de ofiţeri au fost, de asemenea, răniţi, în timp ce 39 de protestatari au fost arestaţi. Situaţia se pare că s-a calmat după-amiaza târziu.

Protestatarii au spart barierele poliţiei…

Citeşte mai mult

Prev Post

Ciolacu, la finalul vizitei la Bruxelles: Comisia Europeană va propune Consiliului o renegociere a planului privind descreșterea deficitului bugetar

Next Post

Cine împarte dreptatea pe tatami, la kempo

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0