X va permite reclame politice de la candidați și partide înainte de alegerile din SUA
August 29, 2023

X va permite reclame politice de la candidați și partide înainte de alegerile din SUA

By
  • 42
  • 0

X, compania de social media cunoscută anterior sub numele de Twitter, a declarat marți că va permite de acum înainte publicitatea politică în SUA din partea candidaților și a partidelor politice și își va extinde echipa de securitate înaintea alegerilor prezidențiale din 2024, potrivit Reuters.

X-ul lui Elon MuskFoto: JOSH EDELSON / AFP / Profimedia

Înainte ca miliardarul Elon Musk să achiziționeze compania în octombrie, Twitter a interzis toate reclamele politice la nivel global începând cu 2019.

În ianuarie, Twitter a ridicat interdicția și a început să permită în SUA „anunțuri bazate pe cauze” care sensibilizează publicul cu privire la probleme precum înregistrarea alegătorilor și a declarat că intenționează să extindă tipurile de anunțuri politice pe care le va permite pe platformă.

Măsura de a permite publicitate politică în SUA ar putea ajuta X să își crească veniturile într-o perioadă în care mulți agenți de…

Citeşte mai mult

Prev Post

Semnificațiile deschiderii dialogului între AUR și oficiali ai Israelului ANALIZĂ

Next Post

Ce i s-a întâmplat Sandrei Izbașa chiar a doua zi după nunta

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0