Judoka luptă la plus 100 de kilograme pentru că urăște dietele
August 28, 2023

Judoka luptă la plus 100 de kilograme pentru că urăște dietele

By
  • 44
  • 0

Darius Georgescu, medaliat cu aur la Cupa Europeană, este unul dintre ei mai norocoși judoka. În timp ce colegii săi trag tare să intre în categorie înaintea Europeanului de la Haga, el nu este în aceeași situație. A ales să concureze la categoria grea pentru că îi place mâncarea și urăște dietele.

După ce s-a întors cu medalia de aur de la Cupa Europeană din Malaga, Darius Georgescu (18 ani) se pregătește pentru Campionatul European de Juniori de la Haga, programat între 7-10 septembrie.

Sportivul nu are niciun stres în ceea ce privește dieta dinaintea acestui concurs. Este singurul din lot care nu este nevoit să slăbească!

Sportivul care luptă la categoria plus 100 de kilograme pentru că urăște dietele

„Eu nu trebuie să renunț la nimic. Fac categoria +100 kilograme, nu trebuie să fac slăbire, de aceea am ales și această categorie. Sunt norocos”, a declaratDarius Georgescu, component al lotului național de juniori de judo al…

Citeşte mai mult

Prev Post

Ciolacu, în Financial Times: România va susține coridorul de export din Ucraina, în ciuda atacurilor rusești / Ce obiectiv are pentru deficitul bugetar

Next Post

Prețurile RCA nu țin cont de sex sau religie. De ce ar fi ilegală această practică – Explicațiile ASF

post-bars

Leave a Comment