Ciolacu a alocat 50.000 de lei pentru familia tinerei care a murit la Maternitatea Botoșani SURSE
August 25, 2023

Ciolacu a alocat 50.000 de lei pentru familia tinerei care a murit la Maternitatea Botoșani SURSE

By
  • 45
  • 0

Premierul a decis alocarea sumei de 50.000 de lei din Fondul de rezervă aflat la dispoziția prim-ministrului ca sprijin pentru familia Alexandrei, tânăra care a murit la Maternitatea Botoșani, potrivit unor surse Agerpres.

Marcel Ciolacu, premierul României FOTO: Inquam Photos

Referitor la cazul de la Botoșani, premierul Marcel Ciolacu susține că este „absolut inadmisibil” ca în spitale în care s-au investit zeci de milioane de euro să se întâmple „din neglijență și nepăsare” tragedii precum cea de la Botoșani.

„Am văzut o asumare clară la Botoşani, acolo unde o tânără gravidă a fost lăsată să moară pentru că medicii dormeau în spital în loc să salveze vieţi. Este un gest de normalitate că managerul acelui spital a fost demis de către conducerea Consiliului judeţean. Însă, dincolo de asta, trebuie să existe măsuri şi proceduri clare pentru ca astfel de tragedii să nu se mai întâmple. Este absolut inadmisibil…

Citeşte mai mult

Prev Post

Ministrul Justiţiei, despre asumarea răspunderii privind reforma administrativă şi fiscală: Personal, eu nu am ştiut, dar este „justificată urgenţa”

Next Post

Supercupa României la handbal feminin, CSM București sau Rapid

post-bars

Leave a Comment