Ce condiții pune MApN la asigurarea RCA a mii de mașini: Prețurile să nu difere în funcție de localitate, vârstă, sex sau religie
August 25, 2023

Ce condiții pune MApN la asigurarea RCA a mii de mașini: Prețurile să nu difere în funcție de localitate, vârstă, sex sau religie

By
  • 28
  • 0

​Ministerul Apărării vrea să-și asigure RCA peste 2800 de autovehicule (microbuze, autoturisme de teren și oraș, motociclete, remorci etc.) din mai multe județe. Pentru că va plăti bani mulți le impune asigurătorilor să nu vină cu prețuri diferite în funcție de criterii precum localitate, vârsta, sexul sau religia conducătorului auto.

Accident autoFoto: AGERPRES

Ministerul Apărării, prin Unitatea militară 02574, vrea să încheie un acord cadru pe 12 luni pentru achiziția de asigurări RCA pentru peste 2800 de autovehicule înregistrate în parcul său auto din mai multe județe din țară, potrivit unui anunț de licitație publicat joi în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP).

Fiind vorba de multe mașini a căror asigurare RCA este estimată la peste 13,7 milioane de lei (fără TVA), MApN pune condiții în privința prețurilor:

  • „Tariful de primă anuală de asigurare R.C.A. va fi unic pentru fiecare categorie de tehnică și…

Citeşte mai mult

Prev Post

Predoiu, despre șansele României de a intra în Schengen: Meciul se joacă. Avem atuuri

Next Post

Bernadette Szocs a intrat în ring cu Lăcrămioara Perijoc

post-bars

Leave a Comment