SuperLiga: Voluntari vs Dinamo – Ilfovenii, victorii pe linie acasă
August 19, 2023

SuperLiga: Voluntari vs Dinamo – Ilfovenii, victorii pe linie acasă

By
  • 45
  • 0

Voluntari – Dinamo, meci contând pentru etapa a 6-a din campionatul României, este programat sâmbătă, 19 august, de la ora 21:45, pe Stadionul Anghel Iordănescu, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 2.

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Voluntari, revelaţia acestui start de sezon, şi Dinamo, care începe să acumuleze puncte, se întâlnesc într-una dintre cele mai interesante partide ale etapei a 6-a din SuperLiga.

Voluntari este echipa cu evoluţii contradictorii în primele cinci etape, în care a bifat prestaţii foarte bune, concretizate în victorii inmportante, 2-1 cu Botoşani (a), 2-0 Petrolul (d) şi 2-1 cu Rapid (a), dar şi evoluţii catastrofale, în care a pierdut fără drept de apel, 1-4 cu Farul (d) şi 1-3 cu FCU 1948 Craiova (d).

Ilfovenii s-au impus în ambele meciuri disputate pe teren propriu, motiv pentru care elevii lui Marin Dună (antrenorul din acte) şi ai lui Ilie Poenaru…

Citeşte mai mult

Prev Post

Premierul Ucrainei: Mulțumesc întregului popor român pentru susținerea totală și multilaterală în războiul contra Rusiei

Next Post

Doliu în rugbiul românesc. Ștefan Stan a murit

post-bars

Leave a Comment