„Agresorul rus monitorizează activ internetul”. Apelul Ambasadei Ucrainei în România, după atacurile lansate de ruși la Dunăre
August 16, 2023

„Agresorul rus monitorizează activ internetul”. Apelul Ambasadei Ucrainei în România, după atacurile lansate de ruși la Dunăre

By
  • 47
  • 0

Ambasada Ucrainei în România face apel către populație să nu mai filmeze şi să nu mai posteze pe reţelele de socializare imagini cu atacurile cu drone lansate de ruși asupra porturilor ucrainene de pe Dunăre, „pentru a nu spori amenințarea la adresa vieții oamenilor care lucrează și locuiesc în orașele din zonă”.

Ambasada Ucrainei in RomaniaFoto: AGERPRES

Într-un mesaj intitulat „Apel” și postat miercuri seară pe Facebook, Ambasada Ucrainei în România arată că Rusia continuă să terorizeze populația pașnică ucraineană și să atace infrastructura civilă a Ucrainei.

Ambasada amintește că în noaptea de marți spre miercuri trupele rusești au atacat din nou regiunea Odesa, vizând infrastructura porturilor de la Dunăre, iar șapte persoane au fost rănite, în timp ce depozite și silozuri de cereale au fost avariate.

  • „Aceasta confirmă încă o dată abuzul cinic al dreptului internațional umanitar de către agresorul rus,…

Citeşte mai mult

Prev Post

Palatul Victoria, iluminat în roşu de Ziua naţională pentru comemorarea martirilor Brâncoveni

Next Post

Partidele din Conference League a echipelor din Superliga

post-bars

Leave a Comment