Azilele groazei. Bărbat îngropat rapid chiar în timpul controalelor ordonate de Ciolacu, fără necropsie. Groapa, săpată cu excavatorul
August 14, 2023

Azilele groazei. Bărbat îngropat rapid chiar în timpul controalelor ordonate de Ciolacu, fără necropsie. Groapa, săpată cu excavatorul

By
  • 50
  • 0

Un bărbat care a murit în luna iulie la Centrul de abilitare și reabilitare pentru persoane adulte cu dizabilități nr. 2 Băbeni, județul Vâlcea, a fost îngropat pe repede înainte, fără a fi efectuată autopsia, chiar înainte de a veni un control al autorităților. Anchetatorii au deschis dosar penal, potrivit unor surse judiciare citate de Libertatea.

Acțiune a politiei Foto: INQUAM Photos / Octav Ganea

În total, trei dosare penale au fost deschise în județul Vâlcea începând cu luna iulie, când premierul Marcel Ciolacu a cerut să fie făcute controale în toată țara după izbucnirea scandalului privind azilele groazei.

Două dintre ele vizează incidente produse în aceași instituție: Centrul de abilitare și reabilitare pentru persoane adulte cu dizabilități nr. 2 Băbeni.

Pe 15 iulie, un bărbat în vârstă de 60 de ani s-a spânzurat. În aceeași zi, un alt bărbat a fost îngropat rapid, fără a se face o necropsie.

Pe 2 august,…

Citeşte mai mult

Prev Post

Reducerea numărului secretarilor de stat. Ce ministere și-au făcut deja „norma”

Next Post

Mircea Lucescu și Anghel Iordănescu, MESAJ către fanii rapidiști

post-bars

Leave a Comment