Elon Musk spune că X va păstra veniturile din publicitate de la creatorii de conținut care nu au un abonament premium Blue
August 5, 2023

Elon Musk spune că X va păstra veniturile din publicitate de la creatorii de conținut care nu au un abonament premium Blue

By
  • 25
  • 0

  • Elon Musk a declarat că X va păstra veniturile din reclame de la creatorii de conținut care nu au un abonament premium.
  • Creatorii trebuie să aibă cel puțin 500 de urmăritori și 15 milioane de impresii în ultimele trei luni pentru a fi eligibili.
  • X a lansat luna trecută programul de partajare a veniturilor din reclame – iar unii utilizatori au raportat plăți mari.

Elon Musk spune că X va păstra veniturile din publicitate de la creatorii de conținut care nu au un abonament premium Blue, informează Business Insider.

„Banii din reclame vor fi altfel păstrați de X dacă nu sunteți un abonat X Premium (Blue)”, a spus Musk într-o postare. Pentru a fi eligibili pentru program, creatorii trebuie, de asemenea, să aibă cel puțin 18 ani, să aibă cel puțin 500 de urmăritori și să aibă cel puțin 15 milioane de „impresii organice” pe postări în ultimele trei luni.

Prețul unui abonament X premium începe de la 8 dolari pe lună, sau 84 de dolari pe an, iar…

Citeşte mai mult

Prev Post

Eșec dureros pentru “stejari” cu SUA

Next Post

Noi bani din PNRR, primiți de Guvern la începutul lunii septembrie. Cât ar trebui să intre în conturile statului

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0