Şase israelieni, răniţi într-un atac armat în colonie israeliană Maale Adoumim din Valea Iordanului
August 1, 2023

Şase israelieni, răniţi într-un atac armat în colonie israeliană Maale Adoumim din Valea Iordanului

By
  • 28
  • 0

Un palestinian a deschis marţi focul asupra unui grup de israelieni într-o colonie, în Cisiordania ocupată, şi a rănit şase persoane, după care a fost „neutralizat” de către un agent al Poliţiei de Frontieră care nu se afla în timpul serviciului, anunţă poliţia israeliană, relatează News.ro citând AFP.

Forțe de securitate israeliene după atacul din CisiordaniaFoto: Ilia Yefimovich / DPA / Profimedia Images

„Un terorist a deschis focul asupra unui grup de persoane la Maale Adoumim”, la est de Ierusalim, în Valea Iordanului, anunţă într-un comunicat poliţia, care preciza că au fost răniţi patru civili.

Palestinianul „a fost neutralizat de către un agent din Poliţia de frontieră care nu se afla (în timpul) serviciului”, precizează ea.

Două spitale din Ierusalim au anunţat ulterior într-un comunicat că îngrijeau şase persoane rănite în acest atac – inclusiv un adolescent.

Doi răniţi se aflau în stare gravă, precizează…

Citeşte mai mult

Prev Post

Cine sunt bugetarii de lux cu salarii diminuate, dacă ar avea loc plafonarea marilor lefuri

Next Post

Cel mai nou acționar de la SC Dinamo 1948 SA vine în platou, miercuri, 2 august! Discutăm cele mai noi evenimente, după o nouă înfrângere în Superligă

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0