Cei care doresc să se angajeze ar trebui să se uite către spectrumul calităților de care au nevoie pentru munca în prezent și în viitor
July 26, 2023

Cei care doresc să se angajeze ar trebui să se uite către spectrumul calităților de care au nevoie pentru munca în prezent și în viitor

By
  • 53
  • 0

  • La începutul anului aproape 6 milioane de români au decis să-și schimbe locul de muncă, arată cel mai recent sondaj al eJobs.
  • Peste 20% cred că cele mai bune job-uri sunt luate pe „pile” și că n-au nicio șansă să-l obțină altfel.
  • Totuși, când fac schimbarea de job, 3 din 4 români mizează pe experiență, care de obicei contează cel mai mult în ochii angajatorului, arată același studiu.

Caut job, ai și tu vreo pilă? …altfel nu se poate la noi în țară, își strigă „offf-ul” românii care-și caută un job nou.

La începutul anului aproape 6 milioane de români au decis să-și schimbe locul de muncă, arată cel mai recent sondaj al eJobs.

Peste 20% cred că cele mai bune job-uri sunt luate pe „pile” și că n-au nicio șansă să-l obțină altfel. Alți 15% spun că le e greu să obțină job-ul dorit pentru că au așteptări salariale prea mari și tot 15% n-au încredere în anunțurile de job-uri, „majoritatea sunt fake” zic ei.

Totuși,…

Citeşte mai mult

Prev Post

Coaliţia a decis desființarea a 200.000 de posturi libere, dar bugetate de stat / Impozitare cu 1% a clădilor de peste 500.000 de euro – surse / Unde nu s-au înțeles PSD și PNL

Next Post

Guvernul pune cruce alegerilor parțiale. Zeci de localități nu au primar

post-bars

Leave a Comment