Boc: Viktor Orban a fost copilul răsfăţat al Uniunii Europene. Discursul lui va trebui să fie în consonanță cu UE
July 25, 2023

Boc: Viktor Orban a fost copilul răsfăţat al Uniunii Europene. Discursul lui va trebui să fie în consonanță cu UE

By
  • 30
  • 0

Fostul premier Emil Boc l-a criticat pe ;eful Guvernului de la Budapesta, subliniind că pe măsură ce se apropie preluarea președinției Consiliului European, discursul lui Viktor Orban va trebui să fie în consonanță cu valorile UE. 

FOTO Arhivă Adevărul

Viktor Orban a fost copilul răsfăţat al Uniunii Europene”, susține actualul primar, din Cluj-Napoca, arătând însă că este „convins că în condiţiile în care Ungaria se apropie încet dar sigur de preşedinţia Consilului UE, discursul domnului Orban va trebui să fie în consonanţă cu valorile UE, nu există alternativă”.

Potrivit primarului, „nu poţi să fii în Uniunea Europeană şi să promovezi idei şi soluţii care ţin de lcururi care nu aparţin Uniunii Europene”.

„Cred că acum trebuie să intre totul în normal (…)  dacă domnul Orban şi Ungaria doreşte să poată să îşi exercite preşedinţia rotativă a UE, care urmează anul viitor, chiar nu poate…

Citeşte mai mult

Prev Post

Eugen Neagoe, dat AFARĂ de la Universitatea Craiova

Next Post

VIDEO Zelenski, înainte de reuniunea Ucraina – NATO pe tema securităţii Mării Negre: Am început deja pregătirile pentru un plan de interoperabilitate

post-bars

Leave a Comment