ULTIMA ORĂ | Premierul trimite Corpul de control la CSA Steaua!
July 20, 2023

ULTIMA ORĂ | Premierul trimite Corpul de control la CSA Steaua!

By
  • 53
  • 0

Bombă în fotbalul din România, iar în centrul atenției se află stadionul ”Ghencea”, în contextul în care reprezentanții CSA Steaua au împiedicat echipa lui Gigi Becali, FCSB, să dispute pe stadionul Ghencea derby-ul contra lui Dinamo.

Surse din interiorul Guvernului au declarat, ÎN EXCLUSIVITATE pentru PROSPORT, că premierul Marcel Ciolacu a decis, chiar în această dimineață, să trimită Corpul de control la CSA Steaua. Potrivit surselor guvernamentale, șeful Guvernului cere verificări ”la sânge” cu privire la modul în care este administrat stadionul Ghencea.

De altfel, prim-ministrul României a solicitat să fie analizate și veniturile obținute din administrarea stadionului, precum și cheltuielile asumate pentru funcționarea acestuia.

Reporterii speciali ai PROSPORT au mai aflat că angajații Corpului de control al premierului au primit sarcina să analizeze modul în care a fost gestionat stadionul Ghencea de la începutul anului 2021…

Citeşte mai mult

Prev Post

VIDEO Zelenski: Oamenii ar trebui să simtă că resursele bugetare sunt utilizate corect şi adecvat. Pietrele de pavaj, decoraţiunile şi fântânile pot aştepta până după victorie

Next Post

Exportăm IT-iști, importăm programatori. România are un deficit de 25.000 de IT-iști

post-bars

Leave a Comment