Directorul sportiv al „câinilor roșii”, Gabriel Glăvan, este invitatul lui Cătălin Mureșanu la EXCLUSIV DINAMO
July 12, 2023

Directorul sportiv al „câinilor roșii”, Gabriel Glăvan, este invitatul lui Cătălin Mureșanu la EXCLUSIV DINAMO

By
  • 52
  • 0

Miercuri, 12 iulie, de la deja obișnuita oră 21.00, EXCLUSIV DINAMO continuă. În această săptămână, alături de Cătălin Mureșanu în platou îl vom avea pe Gabriel Glăvan, directorul sportiv al formației din „Ștefan cel Mare”.

Prezentat oficial la club, în urmă cu aproximativ trei săptămâni, acesta a muncit de-a lungul unei bune părți a sezonului, din „umbră”, pentru „câini”.

Timp de o oră, subiectele care ard peste săptămână în lumea dinamoviștilor, fie că este vorba de formația proaspăt promovată în Superligă sau cel mai galonat club sportiv din țară – Clubul Sportiv Dinamo – vor fi dezbătute împreună cu glorii, sportivi, oficiali  și suporteri care sunt în mijlocul evenimentelor sau fac parte din istoria alb-roșie.

Emisiunea EXCLUSIV DINAMO poate fi urmărită în fiecare săptămână, miercuri, de la ora 21.00, pe toate canalele site-ului prosport.ro.

Citeşte mai mult

Prev Post

Vot crucial în dosarul aderării României la Schengen. Despăgubiri pentru țara noastră după discriminarea Austriei dacă o rezoluție va trece în PE

Next Post

Parlamentul European votează o rezoluție care contestă legalitatea veto-ului Austriei. Negrescu: Încalcă legislația europeană

post-bars

Leave a Comment