​„Dosarul Medusa”: Opt inculpaţi, între care un minor, trimişi în judecată de DIICOT pentru trafic de droguri
July 1, 2023

​„Dosarul Medusa”: Opt inculpaţi, între care un minor, trimişi în judecată de DIICOT pentru trafic de droguri

By
  • 57
  • 0

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) au dispus trimiterea în judecată a opt inculpaţi în „Dosarul Medusa”, pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de droguri de risc şi mare risc şi deţinere de droguri de risc în vederea consumului propriu, un inculpat fiind în stare de arest preventiv, doi în arest la domiciliu, patru sub control judiciar şi unul în stare de libertate, la dosar existând şi trei acorduri de recunoaştere a vinovăţiei.

DIICOTFoto: Agerpres

Conform unui comunicat de presă al DIICOT, citat de Agerpres, în cadrul operaţiunii „Medusa” a fost investigat un grup infracţional organizat iniţiat şi constituit în luna mai 2022 de către trei inculpaţi majori, care făceau trafic de droguri de risc şi mare risc. La acest grup au aderat succesiv ceilalţi inculpaţi, printre care şi un minor, care avea 15 ani la…

Citeşte mai mult

Prev Post

Dispută între consiliera lui Ciolacu și edilul Sectorului 6. Consumul de cartofi și soia, mărul discordiei

Next Post

Elon Musk spune că utilizatorii Twitter sunt forțați să se înregistreze pe platformă. Datele le-ar putea fi colectate de A.I.

post-bars

Leave a Comment