Romaşcanu, despre instabilitatea guvernamentală: Ne rotăm mai tare ca antrenorii de la Steaua
June 25, 2023

Romaşcanu, despre instabilitatea guvernamentală: Ne rotăm mai tare ca antrenorii de la Steaua

By
  • 33
  • 0

Fostul ministru al Culturii susține că la șefia instituției s-au perindat în anii de democrație nu mai puțin de 32 de miniștri, ultima fiind Raluca Turcan, recent instalată odată cu venirea Guvernului Ciolacu.

Lucian Romașcanu, fost ministru al Culturii FOTO Inquam Photos

Lucian Romaşcanu şi Raluca Turcan s-au aflat sâmbătă la Sibiu, unde, într-o conferinţă de presă de la Festivalul Internaţional de Teatru, i-au conferit o distincţie de excelenţă preşedintelui FITS, Constantin Chiriac.

Cu acest prilej, Lucian Romaşcanu i-a mulţumit actualului ministru al Culturii, Raluca Turcan, „pentru normalitate” şi pentru „deschiderea de a duce mai departe ceea ce a fost bun din ceea ce a fost înainte”.

„Îi mulţumesc doamnei ministru pentru că facem un act de normalitate, aici. Am avut şi prima întâlnire oficială, în momentul în care au existat audierile din Parlament. În paranteză, (…) am venit doar fostul şi actualul…

Citeşte mai mult

Prev Post

Gigi Becali a împlinit 65 de ani, citate celebre ale patronului FCSB

Next Post

Cum rămân angajatorii români fără muncitorii străini. Cazul Bangladesh: aproape toți cei veniți au plecat din România

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0