Care a fost cea mai grea cursă din cariera Elisabetei Lipă
June 12, 2023

Care a fost cea mai grea cursă din cariera Elisabetei Lipă

By
  • 20
  • 0

Marea campioană la canotaj Elisabeta Lipă, în vârstă de 58 de ani, a vorbit despre cea mai grea cursă din cariera sa de sportiv.

Elisabeta Lipă este una dintre cele mai titrate sportive din lume. A devenit cea mai medaliată canotoare din istoria Jocurilor Olimpice, cu cele cinci medalii de aur, două de argint și una de bronz cucerite într-o perioadă de 20 de ani. În anul 2000, Elisabeta Lipă a fost declarată de federația internațională de specialitate cea mai bună canotoare a secolului XX. Din 2009, Elisabeta Lipă este președintele Federației Române de Canotaj.

Elisabeta Lipă a fost invitată la podcastul ”Fain & Simplu”, realizat de Mihai Morar, unde a dezvăluit care a fost cea mai grea cursă din cariera sa. Este vorba despre cursa de 8+1 de la Jocurile Olimpice de la Atena, din anul 2004, unde echipajul României a câștigat medalia de aur.

Care a fost cea mai grea cursă din cariera Elisabetei Lipă. ”A fost cursa vieții mele și cursa…

Citeşte mai mult

Prev Post

BIOGRAFIE Silvio Berlusconi: Rege al politicii italiene, dar și al gafelor / Cum și-a construit averea mogulul și cum a ajuns în centrul unor scandaluri precum „bunga bunga”

Next Post

Nicolae Ciucă a demisionat din funcția de prim-ministru al României

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0