Cofondatorul Twitter Jack Dorsey îl susține pe Robert F. Kennedy Jr. pentru a-l înfrunta pe Donald Trump în cursa prezidențială din 2024
June 5, 2023

Cofondatorul Twitter Jack Dorsey îl susține pe Robert F. Kennedy Jr. pentru a-l înfrunta pe Donald Trump în cursa prezidențială din 2024

By
  • 60
  • 0

  • Co-fondatorul Twitter, Jack Dorsey, l-a susținut pe Robert F. Kennedy Jr. pentru președinție.
  • Dorsey a scris pe Twitter că Kennedy ,,poate și va” să-i învingă atât pe Donald Trump, cât și pe Ron DeSantis în cursa din 2024.
  • Kennedy, un proeminent anti-vaxxer, l-a atacat anterior pe Anthony Fauci în legătură cu vaccinarea împotriva COVID-19.

Cofondatorul și fostul director executiv al Twitter, Jack Dorsey, l-a susținut pe celebrul anti-vaxxer Robert F. Kennedy Jr. pentru candidatura sa la alegerile prezidențiale din 2024 și este încrezător că acesta va învinge contracandidați precum fostul președinte Donald Trump și guvernatorul Floridei, Ron DeSantis.

Dorsey a postat pe Twitter un clip dintr-un interviu pe care Kennedy l-a acordat gazdei Fox News Harris Faulkner, în care Kennedy a susținut că i-ar putea învinge pe Trump și DeSantis în cursa din 2024.

Dorsey a scris în postarea sa de duminică: ,,El poate și o va face” .

Citeşte mai mult

Prev Post

fanatik.ro: Arme gonflabile pentru Ucraina. Strategia „maskirovka” se întoarce împotriva lui Vladimir Putin

Next Post

Ironie legislativă: Parlamentarii votează la jumătatea anului ca 2023 să fie „Anul Iuliu Maniu“

post-bars

Leave a Comment