Ciucă promite că noile legi ale Educației vor fi gata până la 1 februarie
January 6, 2023

Ciucă promite că noile legi ale Educației vor fi gata până la 1 februarie

By
  • 115
  • 0

Premierul Nicolae Ciucă a declarat miercuri, în deschiderea şedinţei de guvern, că pachetul de legi privind Educaţia va fi finalizat cât mai repede, astfel încât să intre în dezbatere în noua sesiune parlamentară, care înepe la 1 februarie.

“În perioada următoare, vom avea activităţi care vor viza pregătirea şi susţinerea proiectelor din strategia pentru ”România Educată”. Am discutat deja să finalizăm şi să agreăm în continuare pachetul de legi ale Educaţiei, urmând ca odată ce va începe noua sesiune parlamentară să avem asigurat pachetul de legi care va intra în dezbatere în Parlament”, a spus Ciucă, citat de Agerpres.

Premierul a vorbit şi de măsuri la Ministerul Sănătăţii pentru a gestiona situaţia creată de gripă.

“Pe domeniul Sănătăţii avem stabilite proiectele şi măsurile care vizează îmbunătăţirea sistemului medical din ţara noastră. Sunt proiectele de modernizare a spitalelor prin PNRR şi cele prin proiectele europene. Am înţeles că au fost deja luate, la nivelul Ministerului Sănătăţii, măsuri pentru a gestiona situaţia concretă, reală, la zi, inclusiv cea care ne afectează în momentul de faţă, generată de această gripă. Am înţeles de la domnul ministru că sunt toate măsurile luate şi avem în continuare în vedere să gestionăm situaţia aşa cum se cuvine”, a explicat premierul.

 

Sursa: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/ciuca-promite-ca-noile-legi-ale-educatiei-vor-fi-gata-pana-la-1-februarie-2204891.

Prev Post

Speriați de “ucigașul tăcut”, aleșii își montează panouri solare în curtea Palatului Parlamentului

Next Post

PSD anunță că se opune interzicerii exportului de animale vii. Proiectul de lege a fost inițiat de fostul premier Florin Cîțu

post-bars

Leave a Comment